A kávé, ami megszólít!

Café Gottier

A véletlen találkozások sokszor a legjobbak. Így alakult ez most is, hiszen a Bartók Béla úton sétáltunk, mikor megláttuk ezt a kis ékszerdobozt. A hely terasza kívülről igazán otthonos látványt kelt, az ajtón belépve pedig egy régi stílusú, kifinomult ház ebédlőjében érzi magát az ember. Csodálatos sütemények várakoznak a vállalkozó kedvű kóstolókra, de más finomságokat is talál az, aki esetleg a sós élvezeteket kedveli. Nagyon nagy pluszként könyveltük el, hogy sokféle egészséges termék is színesíti a palettát. Itt jutunk el a legjobb részhez, a kávé választékhoz. Ha azt mondom, hogy kávékülönlegesség, akkor arra a kávéra gondolok, amit tegnap a Cafe Gottier-ben letettek elém. A fekete bársonyos íz keveredett össze az enyhén savanykás málnapürével. Ezt a csodát a legújabb Qawa Trendy arabica kávékeverékből készítették el nekünk. Sokáig beszélgettünk arról, hogy vajon mikor jön ez a pillanat, amikor találunk egy olyan kávét, ami megszólít. Ez a málnás csoki csoda nemcsak beszél, egyenesen énekel. Galéria megnyitásához kattints a képre :)

Olyan maradandó élményt adott nekünk, hogy ezt felülmúlni igazán nehéz lesz. Életében egyszer mindenkinek, aki szereti a kávét, meg kell, hogy kóstolja. A gesztenyés-csoki szószos specialitás sem sokkal maradt el mögötte, és az itallapon rengeteg csodálatosnál csodálatosabb kompozíciót találhatunk. A menü azonban nemcsak ezért volt különleges.

A lapokon idézetek várnak az Alice Csodaországban című meséből. Igyál és egyél meg! Színes rajzok, mókás szövegek. Már első olvasásra elvarázsolja a vendégeket.

20160907_165353_hdr_20160916113334964.jpg

A kávékat különféle espresso és alternatív technológiával készítik. Mind a feldolgozás, mind az elkészítés tekintetében különlegesek az italok, amiket készítenek. Azoknak, akiket komolyabban érdekel, hogyan is készül kedvenc feketéjük, az itallapon részletes leírás várja. Ezek után nincs is kérdés. Az éneklő kávé után, ahol még a menü is mesés, egyértelmű a 10 pont. 

Ár: 690 / 720 Ft

Értékelés: 10/10

http://gottier.hu/hu/cafe-gottier-a-finom-hely

https://www.facebook.com/Caf%C3%A9-Cr%C3%A9me-Gottier-177931045560359/?fref=ts