Kalandozás színes fagyik között, hol a kávé meseszép!

Damniczki Budapest

Egy csajos este kezdőpontjának szemeltük ki a Damniczki cukrász manufaktúrát.

img_6992.jpg

A két kedvenc dolog az életemben a kávé és a süti itt mind megtalálható. ;) Ráadásul nem is akármilyenek! Ezekhez fogható gyönyörű kreációkat én még nem láttam. Művészi pontossággal kidolgozott minden egyes porcikájuk.

A fagyik pedig ellenállhatatlanok. A színskála minden árnyalatában pompáznak és a választható ízvilág se semmi. Nem volt még szerencsém tökmagosat kóstolni, de itt ezt is megtehettem. Tonkababos, narancsos sütőtök, fehércsokis keksz és még sorolhatnám a lehetőségeket. Drága barátnőm a karamellás tonkababos csoda mellett tette le a voksát, míg én a a hagyományos török mogyorónál maradtam.

img_6995.jpg

Az emeleten foglaltunk helyet, ahol hatalmas bőrkanapék, fotelek és székek szolgálnak a vendégek kényelmére. A falakon gyönyörű rajzok és képek, a lépcsőn és az asztalokon virágok várnak.

Kétféle kávéból lehet választani, mindig van egy világos és egy sötét pörkölésű. Az ízvilág folyamatosan változik, hiszen a kávé fajtákat gyakran cserélik. Mi a világos pörkölésűt kértük, és milyen jól tettük. Isteni volt minden korty! Azt is meg kell említenem, hogy percekig csak bámultuk az elénk rakott csészét, olyan szépen volt kidekorálva.

img_7003.jpg

img_7006.jpg

A fagyi is fenomenális volt, apránként az összeset ki kell majd próbáljuk! :D A kávézó minden egyes pontja gyönyörű, az ember bent úgy érzi, mintha Tündérországba csöppent volna, vagy Párizsba. :)

img_7001.jpg

img_7002.jpg

img_6993.jpg

Az biztos, hogy ide visszajövünk, mind a kávé, mind a miliő miatt! ;)

Ár: 700 Ft

Értékelés: 9/10

https://www.facebook.com/damniczkibudapest